Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

Battlefield Vietnam

2015.03.05. 10:00 Csubi8

Nem is tudom hogyan maradhatott ki ez az igazi drágaszág eddig a LANos felsorolásból; lelkes blog olvasónk, Amand hívta fel a figyelmemet a Battlefield Vietnam-ra.

Tény, hogy nem egy mai játék (2004-es), de annyira klassz "Battlefield-es" hangulata van, hogy a teszt után le se töröltem a gépről, mindig előveszem 1-1 körre.

A lényeg ugyanaz, mint a többi résznél; zászlókat kell elfoglalni és eliminálni az ellenséget - ezúttal ahogy a neve is mutatja Vietnámban. A hangulatról nemcsak a helyszínek, fegyverek és járművek tesznek (utóbbiak persze vezethetőek), hanem a zene is; korhű és "licenszelt" zenék szólnak, mint Robin Williams "Jó reggelt Vietnám" című filmjében.

A járműveknél jót röhögtem a vietkongok Vespáin, amin két ember is utazhat, és így egyébként tökéletes guroló célpont az ember, mert egyrészt lassan megy, semmi védelem nincs rajta, de legalább lehet vele dudálni. :) Mindegy, én szívesen használtam, mert nekem is van egy 20 éves Vespám, szóval már nekem ezért is megérte.

Játszhatunk kooperatív módban, vagy gép nélkül egymás ellen is. Higyjétek el: lehet, hogy a grafika gagyi, de a hangulata piszok jó!

Én a neten (piratebay) találtam ezt a RIP-pelt verziót, amit csak ki kellett tömöríteni és telepítés nélkül lehet vele játszani. Ezzel teszteltem, de a LANhoz meg kellett változtatni a CD keyt (ehhez segítségetekre lehet a mellékelt fájl).

Ajánlott gépigény:
CPU: 1.2 Ghz
RAM: 512 MB
VGA: 64 MB
HDD: ~1.7 GB

Szólj hozzá!

Címkék: coop FPS Lan

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr947206651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása