Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

Chivalry: Medieval Warfare

2014.12.19. 10:00 Csubi8

A Chivalry: Medieval Warfare egy középkori FPS/TPS játék, csodás grafikával (Unreal Engine 3), eredetileg Multiplayer-re kihegyezve és az eredeti játék STEAM-es, de a megfelelő játékot "beszerezve" természetesen előcsalható az OFFLINE (internet nélküli) LAN lehetőség.

Előtte azonban a játékról pár szó. Számomra szokatlan volt, lévén középkor, tehát nem voltak lőfegyverek és eleinte hamar leabároltak a számítógép ellenfelek, szóval a tréning pályát ajánlom mindenkinek szíves figyelmébe. Az ütközetek félelmetesek, igazi monstre csaták/harcok résztvevői/elszenvedői lehetünk, a grafika üt, bár néha "túl" valóságos, ahogy repülnek a végtagok/fejek és fröcsög a vér, ezért gyermekeknek és gyermeki lelkületű felnőtteknek nem ajánlott. :) Egy elég konkrét játékbemutatót itt olvashattok (persze magyar nyelven), amiben leírják a különféle kasztokat is (Archer, Man-at-arms, Knight, Vanguard). A játékmódok a következők lehetnek:

- Team Objective
- Free For All (Deathmatch)
- Team Deathmatch
- King of the Hill
- Last man Standing
- Capture the Flag
- Duel Mode

Nálam a "Revolt"-féle változat működött (ez már tartalmazta a Deadliest Warrior kiegészítőt is). A működéshez nekem még kellett egy úgynevezett "CMW Launcher V8.0.cmd" indítófájl (letöltés innen). Ezt elindítva egy kis menü jelenik meg, ahol szervert tudunk csinálni (pálya kiválasztás, botok hozzáadása; tulajdonképpen egy dedikált szerver lesz a gépünkből) és a Launcher-en keresztül tudunk csatlakozni (akár a saját szerverünkre is). Ha a játékban bent vagyunk, használhatjuk a konzolt is különféle parancsok beírására (itt találtok erről leírást), de ez már csak ráadás; nem létszükséglet a LANhoz.

Max létszámot tekintve bőkezű a program, akár 32-en játszhatunk, de ezt a szervernek (és a hálózatnak) is bírnia kell szusszal.

Ajánlott gépigény:
CPU: Core 2 Quad Q6600 2.4GHz / Athlon II X4 615e
RAM: 4 GB
VGA: 1 GB (Geforce/Radeon)
HDD: ~9 GB

4 komment

Címkék: coop FPS TPS Lan

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr286987029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nimike20 2015.01.08. 15:47:37

most látom, nem küldte el az előző kommentemet.. de mindegy :D meg oldódott! :D

Botanist 2016.04.29. 11:44:50

Üdv,

Próbálkozunk a játékkal, de azt a hibaüzenetet kapom host kezdéskor, illetve join esetében is, hogy a Windows nem találja a Binaries/Win64/UDK.exe file-t. Van valami tippetek? (Ha megkeresem mappájában, benne van) Előre is köszi!

SZU 2016.08.17. 20:57:59

Bocs a késői válaszért, de ha még aktuális, akkor innen szedd le újra, hátha segít:

https://mega.nz/#F!C8glmbQB!ob7HOsFpcI2DGq5ckld4Pg
süti beállítások módosítása