Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

Gas Guzzlers Combat Carnage

2014.10.02. 10:00 Csubi8

A Gas Guzzlers neve kicsit eltűnik a sok Need for Speed, Flatout, GRID és egyéb autós játékok sűrűjében, persze erre valszeg nincs annyi pénz (másrészt más műfaj), no meg nincs akkora marketing-gépezet mögötte, pedig szerintem egy rettentő jópofa autós-lövöldözős-egymástkinyírós játék.

Jelen esetben a Gas Guzzlers Combat Carnage-ról van szó, amiben a lényeg, hogy az autóinkra külön felszerelt (megvásárolt) fegyverekkel a másikat hazavágjuk, plusz még van egy rakás power-up a pályán, amit fel lehet szedni, szóval igazán jó móka. Szuper pályák vannak, remek autók, a fizika okés, hangok PIPA, nem nagyon tudok belekötni a játékba. Singleben kicsit nehéz a játék (főleg a patch-ek nélkül, ezt később azokban javították), de a Multiban adja leginkább magát!

FIGYELEM! A játékot később átkeresztelték Gas Guzzlers Extreme-re, ami felköltözött Steamre is, viszont a kalózváltozatban nem sikerült a LAN-t életre kelteni, pedig higyjétek el, sokat próbálkoztam a teszteléssel. Feltehetőleg, ha mindenki megvásárolja a játékot, akkor nincs gond (ahogy néztem az a gond, hogy ugyanazt a játékot nem engedi fel a szerverre), de a LANon nem ez a jellemző (hogy mindenki megveszi). :D

Vissza a Combat Carnage-hoz: a játékot mindenképp PATCH-elve használjátok, mert a sorozatban 1.1.0.0, 1.2.0.0 és az 1.3.1.0 patch-ek után rengeteg minden megváltozik a játékban. Stabilabb lesz a játék Singleben és Multiban is, újabb pályák, autók, játékmódok, stb, szóval a legújabb patch nélkül meg se próbáljatok játszani vele.

A következő játékmódok vannak LANban: Classic, Battle, Knockout, Last man Standing és Deathmatch, amelyekben max 8 fő versenyezhet, hálózatban számítógép ellenfelek is lehetnek és a dedikált szervernek hála, remek beállításokat lehet csinálni (játék típusok, pályák, nehézség, körök száma, team chat, szavazás, stbstbstb).

(Azoknak jótanács, akik esetleg kipróbálnák a játékot, hogy a játék indítása előtt dedikált szervert kell csinálni a gépünkből, amelyre aztán rácsatlakozunk a játékból (az IP címünk beírásával). Bonyolultabban hangzik leírva, mint megcsinálva :) ha kérdés van, írjatok!)

Mivel piszok nehéz megtalálni és beszerezni/letölteni a Combat Carnage-ot, ezért tőlem innen lehúzhatjátok (ezt nem kell telepíteni, kicsomagolás és mehet a játék!).

Ajánlott gépigény:
CPU: 2.4 GHz négymagos Q6600, vagy hasonló AMD proci
RAM: 4 GB
VGA: 1 GB
HDD: ~8 GB (a patchel együtt)

4 komment

Címkék: autós Lan

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr56516081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cartmen07 2015.01.09. 17:15:06

Multiplayer megy csak ha lelövök valakit akk csrashel neki a játék, ha meg engem lőnek ki akkor nekem ötlet?

cartmen07 2015.01.10. 15:24:45

@Csubi8: Igen rajta van, talán játék hiba lehet? Még nem találkoztam ilyennel.

Csubi8 · http://lanparty.blog.hu 2015.01.10. 15:49:30

@cartmen07: hmm. hát ez érdekes. lehet akár játékhiba is, de ilyenkor van az, hogy a lanparty.blog.hu rögtönzött tesztelőivé léptek elő. :)

ilyenkor kell a következőket csinálni:
Kipróbálni simán a multit az alapjátékkal (patch nélkül). ha patch nélkül is csinálja, akkor gáz van. ha viszont így esetleg jó, akkor vagy így játszani vele, vagy megpróbálni az alacsonyabb számú patchet, nem az 1.3.1-et (netről simán le lehet szedni a korábbiakat). Lehet a patch kaki.

üdv
süti beállítások módosítása