Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

LANos PC kuckó - IV. rész

Cooler Master HAF XB Lan Box

2014.08.30. 08:00 Csubi8

LANos PC ház bemutatóimban GYÁRI állapotú, tehát neten/boltban vásárolható házakat mutatok be, amelyek jól néznek ki egy LAN partin és könnyű vinni őket, tehát vagy kis méretű, vagy nagyobb, de fogantyús PC házakat láthattok itt.

A most következő házikó a CoolerMaster HAF XB Lan Box kockaháza lesz. Úgy gondolom, a CoolerMastert, mint céget senkinek nem kell bemutatni; aki kicsit is jártas a számítástechnikai alkatrészek piacán tudhatja, hogy minőségi cuccokat gyártanak.

Nem készülök most teljes "egész estés" tesztre, ezt már mások megtették előttem, így ha valakit érdekel, olvashat magyarul a házról elég részletesen ide kattintva.

Röviden: méretek: szélesség 44,20 cm x hosszúság 42,30 cm x magasság 33 cm.

Kétszintes házról van szó, a felső szinten helyezkedik el az alaplap fekvő helyzetben, ezen a szinten elég komoly légáramlatokat csinálnak a beépített (és pluszba még építhető) ventillátorok, így nagyon jó értékelést kapott hűtés szempontjából. Ugyanez már nem mondható el az alsó szintről, ahol a tápegység és a vinyók lapulnak, mert ott nincs ilyen hatékony hűtés, de mondjuk az SSD-knek már nincs is szüksége légmozgásra, aminek fogadására amúgy felkészítették a házat (ahogy USB 3.0 csatlakozók is vannak rajta és vízhűtés is beépíthető utólag).

A ház teteje (alapból) rácsos, amibe beépíthetünk egy 20 centis ventillátort, vagy később rendelhetünk ehelyett ablakos tetőt is.

LAN szempontból fontos számunkra a ház oldalain található kapaszkodó, amelyek segítségével a házat (üres tömeg: 8,2 kg) cipelhetjük, a ház alján pedig hatalmas gumis talpak vannak (csillapítják a rezgéseket).

A kuckó kitűnik az átlag gépházak közül, rengeteg jó ötlet van benne és remek a tartalom is (a sok apró finom technikai részlet) nem beszélve a minőségi anyagról, mindenképp ajánlott ház. Remek szellőzése miatt igazi szörnyetegek építhetők bele.

Két negatívum: egyik a méret (forma), mert egy szabvány számítógép-asztalhoz az ilyenfajta ház nem passzol, ezért csak az asztal mellé, vagy az asztalra tehető, úgy viszont rengeteg helyet foglal.

Másik pedig a házba előre beszerelt gyári ventik (12 centisek), amelyek irtózat hangosak; azokat azonnal cserélni, vagy - megfelelő eszközzel és fordulatszám-szabályzással - halkítani kell.

Magyarországi bruttó ára 25.000 Ft körül alakul (2014 nyár), ami lehet sok, vagy kevés is; attól függ honnan nézzük a különlegesség árát.

Szólj hozzá!

Címkék: PC ház

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr926510101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása