Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

LANos PC kuckó - III. rész

BitFenix Prodigy / Prodigy M

2014.07.30. 06:03 Csubi8

LANos PC ház bemutatóimban GYÁRI állapotú, tehát neten/boltban vásárolható házakat mutatok be, amelyek jól néznek ki egy LAN partin és könnyű vinni őket, tehát vagy kis méretű, vagy nagyobb, de fogantyús PC házakat láthattok itt.

Az utóbbi idők egyik legpofásabb háza véleményem szerint a BitFenix Prodigy, amelyből kapásból két változatot fogunk megnézni: egy miniITX-es és egy mikroATX-es változatot. Külsőre nincs különbség (ugyanaz a méret), csak a belső elrendezésben és annyiban, hogy a neve után kapott egy M betűt (BitFenix Prodigy M). Erre érdemes nagyon figyelni a vásárlásnál. Nézzük hát!

A miniITX-es Prodigy ház méreteit tekintve nagyobb, mint fajtársai (250 mm szélesség x 404 mm hossz x 359 mm magasság), amiből egyébként előnyt kovácsol a BitFenix háza, ugyanis ez nem szenved az apró házak - zsúfoltság miatti - hűtési problémájától. Súlya 7 kg körül. Remek, hogy rögtön 6 szín közül választhatunk:

Tetején két flexibilis fogóka van, amellyel hozhatjuk-vihetjük kedvencünket. A felső részbe 12 cm-es ventiket szerelhetünk, ahogyan a ház hátuljába is (ide mehet 14 centis is) és első oldalhoz is, szóval jó kis forgószelet lehet kavarni. A házban az alaplap fekszik, ez jó pont, mert így a merőlegesen beépített vaskosabb videókártya nem feszíti/terheli úgy a lapot.

 

A tápegység alulra került, ráadásul itt figyelni kell, hogy ne legyen hosszabb 16 centisnél.

A gombok és előlapi csatlakozók jobb oldalra kerültek (mikrofon/fejhallgató és 2x USB 3.0), ami erősen megossza az embereket; nekem mondjuk tetszik.

 

Ez volt tehát a miniITX-es Prodigy házikó, később azonban hozott ki a cég egy mikroATX-es változatot (Prodigy M), aminél csak a belbecs más, a méret ugyanaz. Ezt úgy tudták megoldani, hogy az alaplap (talán a megszokottabb módon) állítva áll a házban, de fejjel lefelé!!! (fent a videókártya) És hogy tényleg meg legyünk kavarodva, a tápegység meg előre kerül, szóval semmi nincs a megszokott helyen. :D

 

Nekem nagyon tetszik a kuckó, az árcédula kevésbé, pedig igazán jó minőséget kapunk nagyjából 25.000 Ft-ért (2014 nyár).

Szólj hozzá!

Címkék: PC ház

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr736186094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása