Leírás

Ezen az oldalon olyan játékajánlásokat láthattok, amelyekkel helyi hálózatban lehet játszani (CSAK offline LAN-ban, tehát internetcsatlakozás nélkül). Csak az általunk kipróbált és ajánlott játékok kerülnek fel!

Események

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

LAN-os játékok

Címkék

Saints Row 4

2014.07.24. 10:00 Csubi8

A Saints Row negyedik része, még mindig "beteg". :D mármint jó értelemben. Még mindig vicces, szórakoztató, persze van, akinek megüli a gyomrát a szöveg, vagy a látvány, de a többség vevő az ilyen poénra. És szerintem szükség is van erre.

A lényeg még mindig a régi (sandbox típusú, GTA-féle szabadvilág) sajnos a kétszemélyes kooperatívnál nem sikerült nagyobb multiplayert beleszuszakolni a játékba, de az olyan szinten el lett találva, ami példaértékű. A különleges képességeknek köszönhetően órákat el lehet tölteni a repkedéssel, szuperugrásokkal, de ahogy azt talán a videóban is megjegyzik, inkább tekinthető ez a negyedik rész egy küldetés lemeznek, mintsem egy valós folytatásnak, mert annyival többet/újabbat nem hoz az előző részhez képest. Persze ennyiben ki is merül az összes negatívum.

Nem jön össze egy többfős társaság egy hétvégi LANra? Told végig a sztorit egy spanoddal szombat éjszaka... (csak a gépigény lehet visszatartó erő)

Ajánlott gépigény:
CPU: Intel Core 2 Quad Q9300 (4 * 2500 MHz) vagy AMD Phenom X4 9850 (4 * 2500 MHz)
RAM: 4 GB
VGA: 1 GB
HDD: 10 GB

*Reloaded változattal tesztelve

Szólj hozzá!

Címkék: coop sandbox TPS Lan

A bejegyzés trackback címe:

https://lanparty.blog.hu/api/trackback/id/tr766072202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása